A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубенська початкова школа
Дубенської міської ради Рівненської області

#День_Цивільного_захисту

Дата: 20.05.2021 14:19
Кількість переглядів: 60

             Щоб вміти вижити у надзвичайних ситуаціях, запобігти лихові, врятувати себе, допомогти іншим у разі небезпеки в закладі 19 травня пройшов День Цивільного захисту.

           Підсумковий урок у 3-Г класі провела класовод Павлик О.В. Група учнів, яка представляла штаб Цивільного Захисту, ознайомила однокласників з правилами безпечної поведінки у разі надзвичайних ситуацій природного характеру. Обговорюючи катастрофи техногенного характеру, згадали про Чорнобильську трагедію, переглянули відеоролик «Чорнобиль. Перші хвилини кошмару».

             Діти вправлялися в одяганні ватно – марлевих пов'язок, протигазів. Розповідали про дії населення, коли звучить сирена. Згадали про бої на Сході країни, переглянули мультфільм «Правила поведінки під час артобстрілів». Вчилися складати екстрені валізи.

       У цікавій формі група учнів представила правила, яких потрібно дотримуватись під час пандемії COVID 19. У підсумку уроку виконали тестові завдання. А коли пролунав довгий дзвінок, швидко одягли маски і здійснили евакуацію з приміщення закладу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора