A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубенська початкова школа
Дубенської міської ради Рівненської області

Переможний збір

Дата: 28.04.2023 08:54
Кількість переглядів: 11

Розпочинаємо «Переможний збір» по-дубенськи☝️

З перших днів повномасштабної війни, освіта міста Дубна (в тому числі Управління-освіти Дубенської Міської-ради) та ГО МО Свідомий вибір намагались робити усе від себе залежне, щоб допомогти нашим воїнам-світла, допомогти їм не впасти духом, не втомитись… адже вони стоять на сторожі життя усіх дітей України, нашого з вами майбутнього!

Наші волонтери, так само як невтомні «воїни», стоять міцною стіною-допомоги для наших захисників!

Чи їм важко? Ніхто з нас навіть не може уявити на скільки… Як нам їх підтримати? Не втомлюватись надалі допомагати, забезпечуючи їх, по можливості, усім необхідним у цій «несвітовій» війні!

З 28.04.2023 - в усіх закладах освіти Дубенської міської ради будуть розташовані благодійні скриньки, біля Будинку дітей та молоді - намет із такою ж скринькою, дуже сподіваємось, що з кожним днем до нас будуть долучатися й інші заклади освіти міста та району, а також товариства, підприємства, установи та організації усіх форм власності🙏

Збір триватиме до 08.05.2023, а 09 травня 2023 року ми надамо звіт по усіх субʼєктах збору із зазначенням кількості осіб, які долучились, та зібраних сум, підсумуємо остаточну цифру.

Лише обʼєднавшись для спільної мети, ми зможемо перемогти ворога, адже саме в єдності 🤝 наша з вами сила💪

Усі хто не має можливості долучитись до благодійного збору готівкою, можуть перераховувати кошти за вказаними нижче реквізитами 👇

4441 1144 1361 5095 (⚫️monobank) Корженевський Владислав Андрійович (Влад Корженевський)

4149 4998 0808 2869 (🟢приват банк) Хижняк Ірина Михайлівна (Ірина Хижняк)

https://www.youtube.com/watch?v=X0y1TU958yE


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора