A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубенська початкова школа
Дубенської міської ради Рівненської області

Засідання творчої групи «Від творчості до успіху»

Дата: 23.02.2023 10:52
Кількість переглядів: 24

🔷Важливою частиною професії вчителя є використання ним сучасних технологій, що стають невід’ємними освітніми інструментами та відкривають широкі можливості.

🔷Використання ґаджетів дозволяє вчителю гейміфікувати процес навчання, включивши в нього елементи гри, пошуку, змагання.

🔷22 лютого 2022 року консультантом КУ «ЦПРПП» Катериною БРАТАСЮК було організовано засідання творчої групи «Від творчості до успіху», спікером якого стала Ірина ХОМИЧ, вчитель Дубенської початкової школи. Педагогиня провела майстер-клас на тему «Формування медіакомпетентності молодших школярів у мовно-літературній галузі, шляхом технології BYOD».

🔷BYOD – технологія, яка за перекладом звучить, як «принеси свій ґаджетів». За допомогою даної технології можна вирішити такі завдання як активізація пізнавальної діяльності, оптимізація часу та забезпечення швидкого зворотного зв’язку.

Під час заходу було продемонстровано і апробовано завдання, які успішно використовує Ірина Вікторівна у своїй педагогічній діяльності.

🔷У рамках співпраці з ВСП «Дубенський педагогічний фаховий коледж» РДГУ до заходу долучилися майбутні педагогічні кадри. Виховуємо майбутнє нашої освіти.

Дякуємо Ірині Вікторівні за професіоналізм та готовність ділитися досвідом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора