A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубенська початкова школа
Дубенської міської ради Рівненської області

Теплі школи та садочки EU neighbours east

Дата: 12.08.2021 11:50
Кількість переглядів: 61

У місті Дубно розпочинається модернізація навчально-виховного комплексу ′′ Загальноосвітній заклад - дошкільний навчальний заклад ′′ (ОУУ-ДУУУ ′′). Це один з чотирьох закладів освіти, які місто модернізує завдяки фінансовій підтримці Європейського Союзу за ініціативи ′′ Угода мерів - показові проекти ".

Відділ освіти Дубенської міської ради 14 липня 2021 року уклав Угоду про комплексну термомодернізацію будівлі УВК ′′ ОУ-ДУУ ′′ з ТОВ ′′ Реноме-Євробуд ", переможний тендер компанія. Роботи почнуться після отримання дозволу на початок.

Будівля навчального закладу побудована у 1985 році. Будівля складається з 4 двоповерхових блоків (секцій), об ' єднаних одноповерховим центральним, і має підвал. В ході експлуатації у відділенні проводили лише поточний ремонт.

Згідно з проектно-оціночною документацією, у приміщенні утеплять стіни, горище та підвал, замінять старі вікна та вхідні двері на нові двокамерні склопакети з енергозберігаючим склопакетом. Крім того, планується модернізація системи опалення та освітлення, встановлення механічної вихлопної вентиляції з тепловою реконструкцією, реконструкція даху, полив з даху та живлення, ремонт конструктивних елементів сходів до підвалу та запасних виходів з будівлі .

Завдяки цим заходам 670 дітей та 69 працівників будуть у більш комфортних температурних умовах.

Після впровадження енергоефективних заходів очікується поліпшення мікроклімату в межах освітнього закладу. Взимку температура в приміщенні відповідатиме нормам, оскільки тепло ′′ не витікає ′′ з приміщення. Завдяки системі вентиляції в кімнатах завжди буде відбуватися циркуляція повітря.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора