A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубенська початкова школа
Дубенської міської ради Рівненської області

Виховні технології у створенні безпечного освітнього середовища в сучасному закладі освіти

Дата: 15.04.2024 20:31
Кількість переглядів: 28

📚11 квітня 2024 року продовжив роботу навчальний проєкт для заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів з теми «Виховні технології у створенні безпечного освітнього середовища в сучасному закладі освіти».

👫Захід відбувався на базі Комунального закладу"Дубенський центр національно-патріотичного виховання та туризму" Дубенської міської ради .

👩‍🏫Спікерами заходу були Ірина ХОМИЧ, заступник директора з навчано-виховної роботи Дубенської початкової школи; Тамара ЮРЧУК, педагог-організатор Дубенської початкової школи; Оксана БОНДАРЧУК, вихователь дошкільного підрозділу «Джерельце» Дубенської початкової школи. 📚У своїй роботі вони опирались на матеріали проєкту «Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей», що реалізується громадською організацією «Центр інноваційної освіти «Про.Світ» за підтримки «U-LEAD з Європою», в якому вони брали активну участь.

Під час другого заняття проєкту детально розглядались такі питання:

❓В чому полягає формула безпечного освітнього середовища?

❓Як інформувати дітей різного віку про правила безпечної поведінки?

❓Як реалізувати різні рівні відповідальності за безпеку в освітньому просторі?

Тренінгова форма роботи забезпечила позитивне, емоційно тепле та конструктивне спілкування. 📚Отриманий теоретичний і практичний досвід буде використаний педагогічними працівниками в своїх закладах освіти.

💙Дякуємо керівництву та працівникам Комунального закладу "Дубенський центр національно-патріотичного виховання та туризму" Дубенської міської ради за комфортні умови для проведення засідання!

💛Дякуємо всім учасникам за активну участь і позитивне спілкування!

🇺🇦Дякуємо ЗСУ за можливість працювати і професійно зростати! Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора