A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Дубенська початкова школа
Дубенської міської ради Рівненської області

Новини

Дата: від до Скинути

Гендерна соціалізація учнів

Роль класного керівника в ґендерній соціалізації учнів 19 травня 2021 року, в рамках Тижня Відкритого Уряду, що проходить із 17 по 21 травня 2021 року, кабінет виховної роботи та позашкільної освіти провів вебінар для керівників методоб’єднань класних керівників територіальних громад із теми «Роль класного керівника в ґендерній соціалізації учнів». На вебінарі розглядалися питання ґендерної компетентності сучасного педагога, ґендерної рівності в розрізі глобальних цілей Сталого розвитку ООН, формування гендерної соціалізації учнів в початковій школі та на уроках математики. До заходу доєдналися 82 педагоги області.

11:32 20.05.2021

День Героїв Небесної сотні

20 лютого в Україні відзначається День пам'яті героїв Небесної сотні, який покликаний вшанувати подвиг учасників Революції Гідності. У комплексі зібралися учні 4-х класів спільно з студентами Дубенського фахового коледжу РДГУ (Братасюк В.В., Рудніцька І.В) та педагогом-організатором (Юрчук Т.М), щоб в скорботі схилити голови перед пам'яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний час ХХІ ст.

14:53 19.02.2021

Міжнародний день рідної мови

Рідна мова – не полова: її за вітром не розвієш. Сьогодні у Дубенському НВК "ЗНЗ - ДНЗ" студенти-практиканти Дубенського фахового педагогічного коледжу РДГУ Братасюк Валентина та Рудніцька Ірина спільно з педагогом-організатором Юрчук Т.М. проводили акцію "Я за чистоту рідної мови". Педагогам та учням роздавались емблеми,де були зображені українські символи та написана тема акції.

08:58 19.02.2021

Конкурс "Колосок"

«Колосок» – цікаво, весело, пізнавально! Щороку учні нашої школи є активними учасниками Міжнародного природничого інтерактивного конкурсу"Колосок" , який проходить двічі на рік- восени та навесні. Координатором конкурсу є вчитель Коханюк Оксана Миколаївна. Ось і цього року у конкурсі"Колосок осінній - 2020"прийняло участь 74 учасники, які гідно представила свій навчальний заклад, показали досить високі результати своєї роботи. Сьогодні, в урочистій атмосфері, переможцям конкурсу були вручені сертифікати. Сертифікатами "Золотий колосок" нагороджено 53 учні, сертифікатами "Срібний колосок"-21 учень. Усі учасники нагородженні подарунками – екокалендариками/закладками/розмальовками. Участь у таких заходах стимулює у дітей бажання і наполегливість у навчанні. Вітаємо переможців і щиро дякуємо вчителям за активність учнів. Тож надалі розвивайте свої інтелектуальні здібності , примножуйте природничі знання, вчіться бути успішними!

14:19 17.02.2021

#день_безпечного_інтернету

#день_безпечного_інтернету 9 лютого 2021 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day), і тому Ланцута Оксана Володимирівна і Терлецька Діана Іванівна в 2 - В класі провели виховне заняття, де ознайомили дітей з правилами роботи з інтернетом. Гаслом цього заходу було: «Разом для найкращого Інтернету».

08:12 10.02.2021

#педрада

Недавно ще гула метелиця, Кругом лежить біленький сніг. А вже барвінку листя стелеться Зеленим килимом до ніг. Воно під снігом і під кригою Всю зиму зелень берегло. І перше стрілося з відлигою, Зустріло сонечко й тепло. Так чарівно і милозвучно розпочалася педрада «Професійна компетентність педагогів-шлях до успіху». Барвінок - символ України, української культури, символ радісної життєвої сили, дівоцтва, кохання. Його вважають провісником весни і шанують цю рослину за її красу та морозостійкість, — протягом усієї зими тендітні листочки нагадують про вічну молодість. Наукова ж назва походить від латинського слова, що в перекладі означає «перемагати». Кажуть в народі, що наша мова барвінкова. Але не тільки мова. Сьогодні досвідом роботи ділилася чудова барвінкова вісімка педагогів: Фоменюк Віта Василівна Мацюк Світлана Аркадіївна Якимчук Мирослава Миколаївна Юрчук Тамара Миколаївна Дужик Ірина Миколаївна Марчук Юлія Василівна Щепанська Наталія Миколаївна Хомич Ірина Вікторівна Число 8 вважається числом досконалості, рівноваги, нескінченної мудрості є символом любові і дружби, притягує славу і процвітання. Колеги сплели нескінченний освітянський віночок з креативних квіточок.

09:14 05.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора